Ali Türkşen FETÖ pardon Meral Akşener'in partisinde!

A -
A +
Balyoz mağduru Albay Ali Türkşen, Meral Akşener'in partisine katılacakmış. Hayırlı olsun. Ne diyelim, Allah kimseyi böyle sınav etmesin. Yalnız, Ali Türkşen'e birkaç soru sormak isterim.
15 Temmuz sabahına kadar "Hocaefendi" diyen birinin genel başkanlığı altında nasıl siyaset yapacaksınız? Şayet iktidar olursanız ve Meral Hanım tekrar "Hocaefendi" derse tavrınız ne olur? 
Siz dâhil bazı askerlere kumpas kuran FETÖ'cü polisler 22 Temmuz 2014'te tutuklanmıştı. Meral Hanım bu polisleri içeriden çıkaracağını vadetmişti. Sizin de hayatınızla oynayan FETÖ'cü polisleri Meral Hanım salıverirse buna itiraz eder misiniz?
Koray Aydın, Meral Akşener'in partisinde siyaset yapacak. Ancak Koray Bey 16 Mayıs 2016'da şöyle demişti: "Bütün illerde o illerde yaşayan Cemaat mensuplarının tek aday üzerinde (Meral Akşener) birleşmesi ve onun mitinglerine ve toplantılarına organizasyon yapılması bu tür algının Meral Hanım üzerinde yoğunlaştığını gösteriyor. Bunun söylem olmaktan çıkmış, iller düzeyinde destek verme organizasyonuna dönüştüğünü biz de görüyoruz. MHP'ye oy veren vatandaşlarımız da görüyor. Bu kendisinin Cemaatçi olduğu anlamına gelmez. Oradan bir destek olduğu kesindir. Bu destek ne tür bir ilişkiye dayanır onu bilemem..."
Koray Bey, Meral Hanımı FETÖ ile iltisaklı göstermiş. Peki, Albay Ali Türkşen, bu düşüncedeki biriyle siyaset yapmak "Stockholm Sendromu" değil mi? Yok, bilmediğimiz bir ilişki varsa onu da siz açıklayın.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.