- Hapse girmesi gündemde!
17 dakika önce

Donald Trump'ın başı "Sus payı" davası ile dertte... Hapse girebilir!

Donald Trump'ın "Sus payı" ceza davasına bakan yargıç, bir yayın yasağı kararını ihlal ettiği için eski ABD başkanına 1.000 dolar para cezası verdi ve 10''uncu kez mahkemeye itaatsizlikten suçlu buldu.
 - Berlin'de üniversite öğrencilerinden İsrail karşıtı protesto
58 dakika önce

Üniversite protestoları Avrupa'da yayılıyor... Berlin'deki Hür Üniversitesi öğrencilerinden Filistin'e destek protestosu!

ABD'deki Columbia Üniversitesi'nde başlayan ve Avrupa'ya yayılan üniversite protestolarına Almanya'daki Berlin Hür Üniversitesi öğrencileri de katıldı. Üniversite kampüsünde bir araya gelen öğrenciler, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki katliamlarını protesto etti.
 - "NATO'ya uyarı olarak yorumlandı!"
1 saat 35 dakika önce

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'den NATO'ya mesaj

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Avrupa turuna devam ediyor. Fransa ziyaretinin ardından Sırbistan'ı ziyaret eden Xi Jinping, NATO tarafından 25 yıl önce bombalanan başkent Belgrad'daki Çin Büyükelçiliği'ni ziyaret edecek. Uzmanlar bu ziyareti NATO'ya karşı "açık bir mesaj" olarak yorumladı.
 - Kapılar yeni döneme açıldı!
1 saat 55 dakika önce

Vladimir Putin, beşinci kez yemin ederek yeniden Rusya Devlet Başkanı oldu

Vladimir Putin, Kremlin Sarayı'nda düzenlenen törende yemin ederek beşinci kez Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı görevine resmen başladı. 2000 yılından beri iktiarda olan Putin, 2036 yılına kadar iktidarda kalmayı hedefliyor.
 - İsrail’in Refah planı: Netanyahu’nun hedefi ne?
2 saat 25 dakika önce

İsrail’in Refah planı: Netanyahu’nun hedefi ne?

İsrail, 7 Ekim’de başlayan Gazze’ye yönelik saldırılarının ilk anından itibaren Gazze’nin güneyinin “güvenli” olduğunu iddia etmiş ve zorla yerinden edilen sivilleri Gazze Şeridi’nin güneyine yönlendirmişti. Aradan zaman geçtikçe İsrail, Gazze’nin güneyini de vurmaya başlamış ve 1,4 milyon Filistinli sivil, Mısır sınırındaki Refah kentine sığınmıştı.
 - "İsrail'e silah sevkiyatını durdurun!"
3 saat 33 dakika önce

İnsan Hakları İzleme Örgütü'nden ABD'ye uyarı: İsrail'e silah tedarikini durdur!

İnsan Hakları İzleme Örgütü, ABD'yi "İsrail ordusunun ABD silahlarını hukuka aykırı bir şekilde kullandığına dair kanıtlar nedeniyle İsrail'e silah satışını ve askeri yardımı derhal askıya almaya" çağırdı.
 - Erdoğan'ın sözleri Komşu'da yankılandı
3 saat 50 dakika önce

Yunanistan 13 Mayıs'ı bekliyor! Erdoğan'ın sözleri Komşu'da yankılandı

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in 13 Mayıs'ta Türkiye'ye gerçekleştireceği ziyaret öncesinde Yunanistan basını, iki ülke ilişkilerine hakim olan pozitif havaya dikkat çekti.
 - "Uluslararası Ceza Mahkemesi'ni sindirmekten vazgeçin!"
4 saat 33 dakika önce

Avrupa Birliği'nden (AB), Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne (UCM) gözdağı veren Netanyahu'ya kınama

AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu dahil üst düzey yetkililer hakkında tutuklama kararı çıkaracağı iddia edilen Uluslararası Ceza Mahkemesine (UCM) gözdağı verilmesini kınadığını belirtti.
 - Hastanede bıçaklı saldırgan dehşeti! 10 ölü
5 saat 36 dakika önce

Çin'de hastaneye bıçaklı saldırı dehşeti... Can kaybı var!

Çin'in güneybatısındaki yerel bir hastaneye düzenlenen bıçaklı saldırıda 10'dan fazla kişi hayatını kaybetti.
 - Filipinler'den Çin açıklaması!
6 saat 16 dakika önce

Filipinler'den Güney Çin Denizi'nde gerginliği azaltma hamlesi

Filipinler ile Çin arasında Güney Çin Denizi'nde gerginliğin artışta olduğu bir dönemde Filipinler Devlet Başkanı Ferdinand Marcos Jr'dan açıklama geldi. Marcos Jr, Çin gemilerine tazyikli suyla karşılık verilmeyeceğini duyurdu.
 - Saldırıdan görüntüler! İsrail açıklama yaptı
6 saat 38 dakika önce

İsrail ordusundan açıklama: "Refah sınır kapısının Filistin tarafını ele geçirdik!"

İsrail ordusu, Gazze'nin güneyindeki Refah'a bir saldırı başlattığını ve Refah sınır kapısının Filistin tarafının ele geçirildiğini açıkladı.
 - 5 aylık bebek tema parkta kalp krizi geçirdi!
7 saat 12 dakika önce

5 aylık bebek tema parkta kalp krizi geçirdi! Annesi cezaevine gönderildi

İngiltere'de bir tema parkında 5 aylık olduğu öğrenilen bebek kalp krizi geçirdi. Talihsiz bebek hastaneye kaldırılırken annesi ise tutuklandı.
Dünya - Dünya
11 saat 25 dakika önce

Brezilya'yı sel vurdu! Ölü sayısı 84'e çıktı, 100'den fazla kişi kayıplara karıştı

Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 84'e, kaybolanların sayısı ise 111'e çıktı.
 - Yeni katliam hazırlığı!
13 saat 32 dakika önce

Yeni katliam hazırlığı! İsrail havadan 'Refah'ı boşaltın' broşürü attı

İsrail Başbakanı Netanyahu iktidarda kalabilmek için 1,5 milyon sivilin sığındığı Refah’a karadan girerek yeni bir katliam için düğmeye bastı
 - "Biz de sizi hedef alırız"
16 saat 4 dakika önce

ABD’li senatörlerden UCM'ye İsrail tehdidi: Biz de sizi hedef alırız

Bir grup ABD’li Cumhuriyetçi senatör, Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) Başsavcısı Kerim Han'ı, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve diğer İsrailli yetkililere yönelik uluslararası tutuklama emri çıkarmaması konusunda uyararak “ağır yaptırımlarla” tehdit etti.
 - Çinli hackerlar İngiltere Savunma Bakanlığı'nı hackledi
16 saat 12 dakika önce

Çin'e hackerlardan İngiltere Savunma Bakanlığı'nda siber saldırı

Çin'e bağlı hackerlar Birleşik Krallık (İngiltere) Savunma Bakanlığı'nı hackledi. Siber saldırı sonrasında yetkililerin ve aktif askeri personelin verileri çalındı.
 - "Ya kabul edin ya da sokakları yakarız"
17 saat 19 dakika önce

İsraillilerden Netanyahu'ya ateşkes baskısı: "Ya kabul edin ya da sokakları yakarız"

Hamas'ın ateşkes teklifini kabul ettiğini açıklamasına 'katliam' ile cevap veren İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya karşı İsrailliler sokaklara döküldü. İsrailli esirlerin yakınları başkent Tel Aviv'de İsrail ordusunun Refah'a saldırılarını protesto etmeye başladı. Tel Aviv'de göstericiler, "Ya ateşkesi kabul edin ya da sokakları yakarız" diyerek slogan attı. İsrail güçleri ile göstericiler arasında çatışma çıktı.
 - İsrail Refah sınır kapısını ele geçirdi!
18 saat 6 dakika önce

Refah sınır kapısının ele geçirildiğini açıklayan İsrail'e dünyadan tepki yağdı! Refah'ta son durum...

İsrail, 1.5 milyon Filistinlinin sığındığı Refah kentine kara saldırısı başlattı. 50’den fazla yere hava saldırısı düzenleyen İsrail, "Hamas'a askeri baskı oluşturmak için" Refah'a saldırıların süreceğini açıkladı. İsrail, Hamas tarafından kabul edilen ateşkes teklifini reddettiğini bildirdi. İsrail'in saldırısında çocukların da olduğu 5 kişi öldü. İsrail, Refah sınır kapısında kontrolü ele geçirdi. İsrail'in Refah saldırısına dünyadan tepki yağdı... Refah'ta son durum...
 - Beyaz Saray'dan ateşkes açıklaması
18 saat 16 dakika önce

Beyaz Saray: 6 haftalık ateşkes istiyoruz

Hamas'ın ateşkes teklifini kabul ettiğini duyurmasının ardından Beyaz Saray, "Gazze'de 6 haftalık ateşkes istiyoruz" açıklaması yaptı.
 - Gazze'de ateşkesin 3 aşaması belli oldu
20 saat 3 dakika önce

Hamas kabul etti, İsrail reddetti! Gazze'de ateşkesin 3 aşaması belli oldu

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Katar ve Mısır'ın sunduğu Gazze'de ateşkes anlaşmasını kabul ettiklerini duyurdu. 1.5 milyon sivilin son sığınağı Refah'a kara ve hava saldırıları düzenleyen İsrail ise, Hamas'ın kabul ettiği ateşkes teklifini reddederek, müzakerelere devam etmek üzere Kahire'ye heyet gönderileceğini açıkladı. Beyaz Saray ise, Gazze'de 6 haftalık ateşkes istediklerini belirtti.
 - "Nükleer saldırı olacak"
22 saat 16 dakika önce

Eski Rus lideri Medevdev ABD, İngiltere ve Fransa'ya ültimatom verdi: Ukrayna'ya asker gönderilirse nükleer saldırı olacak

Rusya'nın eski lideri Dimitri Medvedev, Ukrayna'ya NATO gücü konuşlandırabileceği açıklamalarından sonra ABD, İngiltere ve Fransa'ya ültimatom niteliğinde tehditler savurdu. Medvedev, "Ukrayna'ya asker gönderilirse, Washington, Londra ve Paris'e nükleer saldırı olacak. ABD Kongresi'nde, Elysee Sarayı'nda ve Downing Street'te (İngiltere başbakanlık binası) kaçacak yerleri olmaz" dedi.
Sona Git