Paris Sorbonne Üniversitesi International Executive MBA Programı yeni dönem başvuruları başladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Paris Sorbonne Üniversitesi International Executive MBA Programı yeni dönem başvuruları başladı

Eğitim Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Paris Sorbonne Üniversitesi ile BMI Business School İstanbul iş birliğinde hayata geçirilen International Executive MBA Programı’nın yeni dönemi için başvuru dönemi başladı. Büyük ilgi gören 2022 ve 2023 sınıflarının ardından programın 3. dönemi Ekim 2024’te başlayacak.

İlk iki döneminde yurt içinde ve yurt dışında yüzün üzerinde başvuru alan International Executive MBA programına Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri katıldı. Programa yurt dışında Azerbaycan, Rusya, Kazakistan, Irak, Özbekistan, Dubai, Mısır gibi ülkelerden yöneticiler katılma fırsatı yakaladı.

Orta ve üst düzey yöneticileri hedef alan program katılımcıları, hızla değişen global iş dünyası ve rekabet ortamında, stratejik ve vizyoner bakış açısına sahip iş dünyası liderleri olarak geliştirmeyi hedefliyor.

İSTANBUL, PARİS VE PRAG'I KAPSIYOR

Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisans derecesine sahip bir diploma programı olan International Executive MBA, 14 ders modülü ve bitirme tezinden oluşuyor. 14 ders modülünün 11 tanesi İstanbul’da yapılırken öğrenciler 2 modülü Paris’te Sorbonne Üniversitesi’nde ve 1 modülü Prag’ta Prag Ekonomi Üniversitesi’nde almaktadırlar.

Programda yer alan 14 ders modülü, 1 yıl içerisinde ayda sadece 4 günlük süreyle işlenmektedir. Yöneticiler için Ekonomi, Hukuk, Kurumsal Finans gibi temel eğitimlerin yanında Dijital Çağda Yönetim Bilişim Sistemleri, Kültürlerarası Yönetim, Girişimcilik ve Liderlik gibi ders modülleri yer almaktadır. Eğitimler Sorbonne Business School, Georgetown Üniversitesi, Fribourg Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, ODTÜ, İTÜ gibi üniversitelerden seçkin profesörler akademisyenler tarafından verilmektedir.

SERTİFİKA DEĞİL DİPLOMA PROGRAMI

Yöneticiler eğitim kapsamında hem yurt dışındaki köklü eğitim kurumlarından eğitim alırken uluslararası iş dinamikleri, ileri müzakere teknikleri, stratejik yönetim alanlarında simülasyonlarına da katılmaktadırlar. Ayrıca International Executive MBA Programı, Paris Sorbonne Üniversitesi’nin mezunlarının dahil olduğu uluslararası network’e dahil olma fırsatı da sunmaktadır.14 modüllük ders ve bitirme tezi aşamalarını başarıyla tamamlayan öğrenciler Paris Sorbonne Üniversitesi’nden M2 derecesine sahip International Executive MBA diplomasına hak kazanmaktadır.

SON BAŞVURU TARİHİ 9 HAZİRAN

İlk iki döneminde 100’ün üstünde başvuru alan International Executive MBA Programı’nın yeni dönemi için başvurular kabul edilmeye başlandı. Programa başvuru belgelerini ileterek online başvuru yapan adaylar erken kayıt dönem indirimlerinden yararlanabilmektedir. 
Erken kayıt dönemi indirimlerine ve program hakkında detaylı bilgiye websitesi www.bmieducation.com üzerinde  ulaşılabilir.

Düzenleyen:  - Eğitim
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...