Galatasaray takipte ama keyifsiz

Sesli Dinle
A -
A +

Okan Buruk hamlesi ve Oliveira’nın kaleci Gökhan’ı hataya sürükleyen golü olmasa G.Saray’ın işi inanın çok zordu. Neden?  

 

Gerçek şu ki G.Saray, Bayern Münih travmasından ne yazık ki hâlâ kurtulabilmiş değil. Bu, Rize deplasmanında net olarak görüldü. Şayet dün Ç.Rizespor’da Gustavo gününde olsa ve ayrıca Abdülkerim’in pozisyonunda penaltıya değil de gole odaklansa maç başka bir şekle dönerdi. 

Ne kanatlar ne de İcardi!

G.Saray, Zaha ve Kerem’le kanatlardan hızlı çıkmayı hedeflerken yaptığı pas yanlışları yüzünden geride büyük boşluklar verdi. 

 

Özellikle Kerem Demirbay ve Mertens o kadar etkisizdi ki hâliyle ne İcardi’ye top taşıyabildiler ne kapalı savunmayı açıp pozisyon üretebildiler. Kerem Aktürkoğlu’nun kaleci Gökhan’da kalan bir iki vuruşu dışında coşkusuzdu sarı kırmızılı takım. 

 

Bu oyun ne gol silahı İcardi’yi mutlu edebildi ne de G.Saray’ın kadro zenginliği ve kalitesini yansıtabildi. Ta ki; Okan Hoca’nın üç oyuncu birden değiştiren hamlesine kadar. 

 

Sözün özü; yorgun G.Saray ve bu hâliyle kazansa da oyunu keyif vermiyor. 

 

MAÇIN ADAMI: Oliveira

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.