İcardi şov

A -
A +

O, öyle usta, öyle becerikli ki, durdurmak kolay olmuyor. Beşiktaş’ın hocası Burak Yılmaz hangi tedbiri alırsa alsın, hangi taktiği uygularsa uygulasın, nafile. Nitekim Arjantinli yıldız dün de Colley’in yakın markajına rağmen kendini sahada unutturup yumuşak bir vuruşla golünü atarak zor maçı kolay kıldı. Hem de elindeki zengin ve bol alternatifli kadroya güvenerek Okan Buruk’un yaptığı hatalı değişikliklerle takımı rehavete itmesine rağmen derbiye iki gol sığdırdı. İşte takıma bedel oyuncu olmak budur. 

Burak Yılmaz ne yapsın?

Zira Beşiktaş adına bu derbi Şenol Güneş sonrası yeniden şahlanış ve Burak Yılmaz için de teknik direktörlükte rüştünü ispat maçı olabilirdi. Chamberlain’in beraberlik golü yetmedi, Beşiktaş’a. 

 

Gerçek; bu ligin çok üstünde bir kaliteye sahip olan G.Saray karşısında Burak Hoca’nın eli o kadar zayıftı ki… Bir de buna kaleci Mert’in ceza sahası dışında son adam olarak İcardi’yi durdurup takımını 10 kişi bırakması tuz, biber ekti. Sahi bu karar, “hangi plânın bir parçası” olabilir? Halil Umut Meler’e Beşiktaşlılar kırmızı kart için asla kızmasın o VAR’ın müdahalesiyle sadece kuralı uyguladı.

İki takım yarışır

Sözün özü; bu ligde şampiyonluk yarışının F.Bahçe ile G.Saray arasında geçeceği her hafta daha belirgin hâle geliyor. Ancak G.Saray için asıl kulvar Devler Ligi ve Bayern Münih maçı öncesi, Beşiktaş zaferi müthiş moral oldu. Doğrusu Avrupa’da gurur kaynağımız olabilecek bu takımı kuran, kusursuz yöneten ve dünkü o muhteşem atmosferi hazırlayan Dursun Özbek başkanı ve yönetimini yürekten kutluyorum. 

 

MAÇIIN ADAMI: Mauro İcardi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.