Malzeme bu sonuç sukutuhayal

A -
A +

Hangi ufuklar açık Beşiktaş için; lig mi, kupa mı, Avrupa mı? 
“Kupa” dediğinizi duyar gibiyim de Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor karşısında ne yapar Kasımpaşa önünde beyaz bayrak çeken dünkü Beşiktaş? 
“İnleyen nağmeler ruhumu sardı.” 
Geçiniz. 

 

Sami Uğurlu’nun verdiği ders

 

Kasımpaşa’nın hocası Sami Uğurlu’yu kutluyorum, oynattığı cesur futbol ve Nuno da Costa ile teslim aldı Beşiktaş’ı hem de stoperde 17’lik Taylan Aydın ve Yasin Özcan’ı oynatarak. Helal olsun. 

 

"Nuno da Costa’ya teslm oldu Kartal. Ne yapsın Serdar?"

 

Çiçeği burnundaki Başkan Hasan Arat’ın çırpınışı sonsuz sevda Beşiktaş’ı karanlık tünelden aydınlık yarınlara çıkarmak için ama istek yeter mi? Kasa malum. Başkan, “Pamuk eller cebe” dese yönetimin cebinden çıksa çıksa akrep çıkar. Özetle görüntü şimdilik belirsiz ilkbahar çığlığı. 

 

Ne yapsın Serdar?

 

Öyle ki başta Çarşı olmak üzere bütün Beşiktaş boynu bükükler aynasında; Yıldız yalnız, Serencebey, Barbaros mutsuz, Dolmabahçe ıssız, Kabataş’ta gemiler ışıksız. Hâliyle sevinemiyor, koşamıyor,  kanat çırpıp uçamıyor yavru kartallar. 
Ne yapsın emanetçi Serdar Topraktepe? Eldeki malzemeden ilk on birin altısını Türk oyunculardan kurarak kendince külfetsiz bir gelecek kurgulamaya çalışıyor. Ne kadar köfte o kadar ekmek diyeceğim ama hayır, içlerinde beraberlik golünü atan bir Semih Kılıçsoy var ki; “Fevkalade yetenekli, sıfırdan o golü atmak herkesin harcı değil ama bir çiçekle bahar gelmiyor. 

 

Maçın Adamı: Nuno da Costa

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.