Sen neymişsin Semih Kılıçsoy!

A -
A +

Semih... Semih... Semih...

 

Rize’de şahlanan gerçekçi ve sonuç odaklı Beşiktaş on birini kim kurdu, sizce? 

 

"Maşallah; kalte, tutku, karakter ve yetenek heps Semh Kılıçsoy’da mevcut"

 

Serdar Topraktepe mi yoksa tribündeki teknik adam mı?

 

’Bu polemik de neyin nesi’’ demeyin.
İnanın, cevabı Rizespor’un yenilmezlik serisine son veren Rashica ve Semih’in harika golleri kadar önemli. Çünkü hücum ağırlıklı, genç ve cesur tercih; sadece Rashica ve Gedson’u parlatmakla kalmadı gelecek için umut ışığı oldu. Tebrikler.

 

 

Varsa Semih yoksa Semih

 

 

Çalım onda, sürat onda, gol onda... Tam üç maçtır attığı birbirinden şık gollerle gönüllerde taht kuran Semih Kılıçsoy sezonun en büyük kazancı.

 

Ne harika çocuk bu; kalite, tutku, karakter ve yetenek hepsi mevcut.
Teşekkürler Serdar Topraktepe; böyle bir yıldızı futbola kazandırdığın için.

 

Beşiktaş için en iyi olan da bu... Gönüllerinde Semih gibi Beşiktaş sevdası olan genç yetenekleri futbola, küskünleri Beşiktaş’a kazandırmak.

 

Santos’un kariyeri mükemmel 

 

 

Beşiktaş’ın gücü kadro kalitesiyle ölçülmemeli o mazisinde saklı. Nitekim spor medyamızı ters köşe yapan Santos’u cezbeden de bu. 
Hoş geldin Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos. 
Rüzgârın yetti siyah beyazlı camiayı heyecanlandırıp Beşiktaş’ı ateşlemeye.

 

Santos, ‘’Beşiktaş’ı ayağa kaldırmaya geldim’’ diyor ancak şartlar ağır; ayrılıklar, sakatlıklar, cezalılar o kadar çok ki… Ama bunlar var diye Kartal kafese konulmaz! 

 

Takdir edersiniz ki Santos gibi büyük hedefleri olan kariyerli teknik adamlar, karşılaştığı iyi - kötü her şeyi başarı için araç sayar ve imkansızın peşine düşer. Birbirine yabancılaşan oyuncular, Portekizli teknik adamla buluşunca sarmaş dolaş olup kaynaşırsa ‘’şampiyon takım’’ hüviyetiyle ortaya çıkar, çıkmalı da. Bu yolda Santos’un en büyük dostu zaman, en büyük düşmanı ise sabırsızlık.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.