Semih “lazım olduğu” yerde!

A -
A +

Ya dünyadan haberleri yok, ya da var da, “kulüpçülük” çok ağır basıyor…

 

Spor sayfalarında, TV ekranlarında “Beşiktaş’a oyun oynanıyor” diye gündeme oturmak hoşlarına gidiyor.
Beşiktaş’a “kimlerin nasıl oyun oynadığını Sayın Başkan Hasan Arat, uzun uzun anlattı. Onların bıraktığı mirastaki Beşiktaş takımının ne hâlde olduğu ortada. “Başkalarının ‘oyun oynamasına’ ihtiyaç” var mı?..

 

Montella, Macaristan ve Avusturya ile oynanacak iki “ÖZEL MAÇ” için seçtiği kadroya Beşiktaşlı Semih’i de aldı. Sonra Semih’i, “U21 (Ümit) Millî Takımı’na gönderdi. “Onu, ‘A Millî Takım için düşündüğümü anlasın ve A Millî Takım’ın havasını hissetsin’ diye aldım. Burada yedek kulübesinde oturması, 8-10 dakika oynaması yerine, Ümit Millî Takımı’na ilk 11’de 90 dakika oynayacağı maçlar için gönderdim” dedi.

 

Ama “Vay sen misin, Semih’i Ümit Millî Takımı’na gönderen”; hâlâ hesap soruluyor; “Semih’in moralini bozdunuz” diye… Onca ağır olayların yaşandığı futbol gündemimize, “Semih olayını ekleyen” Beşiktaşlı yöneticiler ve de “bazı” yorumcular, konuyu büyütmek için ellerinden geleni artlarına koymadılar, koymuyorlar!..

 

Ve de, “yaptıkları ile” Semih’in “Ümit Milli Takımı’nın Gürcistan’la oynadığı ‘hazırlık maçında galibiyeti getiren iki golden birini atma sevincini’ doya doya yaşayamamasına” da sebep oldular!
“Hazırlık maçı” dedim, “Neyin” hazırlık maçı?

 

“Gönderildiği, oynadığı ve gol attığı” Gürcistan maçında Ümit Millî Takımımız, “İtalya maçının provasını” yaptı…

 

U21 takımımız, Avrupa Şampiyonası A Grubu’nda… “Hazırlığı yapılan ‘İtalya maçında alınacak 3 puanla’ gruptan çıkma şansımızı” devam ettirecek… Grupta “kilit maçımız” bu, “3 puan alamazsak” gruptan çıkma ümidimiz hemen hemen hiç kalmayacak…

 

Ve de… Semih, İtalya maçında “gol” ümidimiz... Şimdi soruyorum; ay yıldızın, “bu maçta ve bu maçın hazırlığında mı Semih’e ihtiyacı” vardı; yoksa, Macaristan / Avusturya “özel” maçlarında mı?..
Dün sabah, bu satırları yazarken, “İtalya maçı ne oldu” elbette bilmem mümkün değildi, ama “Semih’in bu maçta oynaması için, Ümit Millî Takımı’na gönderilmesinin ‘doğru karar’ olduğunu yazarken” haksız olmadığımı düşünüyorum…

 

Ve Semih, Ümit Millî Takımızın “İtalya maçı başta, gruptan çıkma sürecinde atacağı ve attıracağı gollerle ‘final hedefine varmasına sağlayanların başında’ yer alırsa” Montella’yı ağır şekilde eleştirenler bilmem ki, ne yapacaklar?.. 

 

A Millî Takımımızın “Avrupa Şampiyonası finallerindeki maçlarına daha çok zaman var. Montella, Semih’i “o maçlar için kadroya alacağını” bugünden göstermiş ve Semih’e “hazır ol” demiştir…
Semih’e yazık ediyorsunuz, “Ancelotti - Arda Güler” olayı gibi, hem de hiç yoktan bir “Montella - Semih olayı” kurguluyorsunuz; yapmayın!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.