Skor yanıltmasın

Sesli Dinle
A -
A +

Trabzonspor’un sezon başında şampiyon kadrodan üç oyuncuyla bile maçlara çıktığı oldu. Geçen sezonun enerjisini kaybettiler. Nwakaeme ve Cornelius’un gidişleri, Visca’nın sakatlığı derken forvet yok oldu. Yetmedi defans da yenilendi.

Şampiyon yalpalamaz!

Geçen sezona baktım. İlk 16 haftada 9 puan kaybetmişler. Bu sezon ise 19... Aradaki fark büyük handikap. 
Trabzon bu yüzden yalpalıyor. Taraftar skora bakıyor, haklıdır. Ama gerçekler öyle değil. Şampiyonluk enerjisini koruyamazsanız Fener’i yener, Gümrük’ten dört yersiniz. 
Trabzonspor’un dün Giresun önünde üç puandan başka çaresi yoktu. Üç golle kazandı, işler düzeldi mi? Benim gördüğüm öyle değil. Orta sahada olgunluğu yok takımın. Siopis-Abdülkadir’in top kayıpları iyi değil. Giresun ilk yarıda sol taç çizgisinden bir anda sağ çizgiye defalarca uzun toplar attı. Trabzon’un sol kulvarı bomboştu. Bu sayede bir de net fırsat yakaladılar.   

Hamsik niye kulübede

Hamsik niye kenarda oturur bilmiyorum. Bunlar lider oyuncular. Onun gibi futbolcular takımı ayakta tutar. Sadece öne oynamazlar, önemli açıkları da kapatırlar. Takım arkadaşlarını yönlendirirler.
Üç farklı galibiyete rağmen belirteyim. Trabzon’un forveti geçen sezonki tehlikeli üçlüyü aratıyor. Bugünkü forvetler tedbirle durdurulabilecek isimler. Nwakaeme, Cornelius, Visca öyle değildi. Ne yapacakları belli olmuyordu. 
Giresun kazandığı F.Bahçe ve G.Saray maçlarında da dünkü gibi yoğun alan savunması yapmıştı. Fakat o iki maçta da rakip oyuncuların hatalarıyla kazanmıştı. Trabzon defansı dün dengeli ve yerinde hamleler yaptı. 
Hakem Ali Palabıyık’ın Gbamin’in Bajic’in bileğine basmasını ‘es’ geçmesi şaşırtıcıydı. 

 

MAÇIN ADAMI: Gomez

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.