Sürpriz değil

Sesli Dinle
A -
A +

Beşiktaş’ı değerlendirmek için erken, pek anlamlı değil. Bu takımdan birçok isim sezonun normal on birinde olmayacak. 

 

Günümüz futbolunda savunma tandem ve kanat beklerinin oyuna etkisi önemli, hatta kaçınılmaz. Rosier ve Masuaku bu anlamda sezon için olumlu sinyaller verdi. Necip zaten normal stoper değil. Colley’in bu yönünün gelişmesi lazım. Pepe 60 metre ayağa pas atardı. “O Pepe’ydi” dediğinizi duyar gibiyim. Colley de Beşiktaş on birinde oynuyor ama, ne yapalım şimdi?

Bir yenilik göremiyorum

Ben oyuncuda veya hocalarda ‘üzerine koyuyor mu?’ sorusunu zaman zaman sorarım kendime. Şenol Hoca’da var mı bu sezon farklı bir uygulama? Yok... Dün de yoktu... 

 

Tirana beş para etmez bir takım. Hani hazırlık maçlarında amatör takımlar profesyonel takımlara karşı hırs ve vitrin yapmak isterler ya, işte öyle bir heyecan içindeydiler. Adamlar kasaptan farksızdı. Tekmeye doymadılar. 

Haydi gelişin artık!

Salih ve Gedson üçüncü bölgeye bir kaç koşu atabildi. Bu iyi değil ama sezon başı anlaşılabilir. Kondisyonlar henüz oturmadı. Bu iki oyuncu futbollarının üzerine koymalı. Salih büyük maç çevirmeli artık. Gedson’un final pasları gol ve asist yönü gelişmeli. Mesela Kerem Aktürkoğlu geçen sezon half-space bölgesine inip, savunma arkasına gollük paslar atmasıyla kendini geliştirdi. 

 

Ben Josef’in yerinin kolay dolacağını sanmıyorum. Onana ile dolacak mı, bakacağız. Rebic bir Talisca, Sosa olacak mı? Göreceğiz. Dün Beşiktaş için böyle bir rakip önünde tur zaten çok yakındı. Sürpriz olmadı.

 

MAÇIN ADAMI:  Aboubakar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.