Arda Kural aylar sonra ortaya çıktı: Sektör değiştirdim, bu aralar yoğunum

Düzenleyen:
Arda Kural aylar sonra ortaya çıktı: Sektör değiştirdim, bu aralar yoğunum

MAGAZİN Haberleri

2019 yılında kaybettiğimiz usta sanatçı Dilber Ay’ın sarsıcı hayatını anlatan, 'Dilber Ay' filminin galası önceki akşam bir alışveriş merkezinde yapıldı. Galaya ünlü isimler akın ederken, konuklar arasında 2000’li yıllarda yıldızı parlayan ancak sonrasında zor günler geçiren Arda Kural da vardı. Gazetecilere röportaj veren Kural, “Kendi içimde bir savaş başlattım ve kazandım” dedi.

Güçlü sesi, yaşadığı onca acıya rağmen sürekli gülümseyen yüzüyle ölümünden sonra da yediden yetmişe herkesin sevgi ve saygıyla andığı usta sanatçı Dilber Ay’ın hayatı beyazperdeye taşındı. Yılın merakla beklenen filminin galası önceki akşam bir alışveriş merkezinde gerçekleşti. Dilber Ay filminin galasına ünlü isimler akın etti.

Arda Kural aylar sonra ortaya çıktı: Sektör değiştirdim, bu aralar yoğunum

"HİÇ PES ETMEDİM, KENDİ İÇİMDE BU SAVAŞI KAZANDIM"

2000’li yıllarda yıldızı parlayan ancak psikonevroz ve anksiyete nedeniyle zor günler geçiren Arda Kural da galaya katılan isimler arasındaydı. Eski oyuncu, film çıkışında gazetecilere özel açıklamalarda bulundu. Kural, açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

“Ticarete atıldım. Onun haricinde yazdığım senaryolar var. Bu aralar yoğunum. Onların yapımcılığını yapmak istiyorum ama şimdilik bir şey söylemek istemiyorum. Geçmişte bana herkes tavır almıştı malumunuz. Yapımcı Mustafa Altıoklar’ın yüzünden… Ama hiç pes etmedim. Kendi içimde bir savaş başlattım ve bu savaşı kazandım artık geri dönüyorum.”

Arda Kural aylar sonra ortaya çıktı: Sektör değiştirdim, bu aralar yoğunum

Arda Kural, daha önce yaptığı bir açıklamada rahatsızlığı ile ilgili, "Psikonevroz ve anksiyete teşhisi konuldu. İnsanlar bir şeyleri abartmaya ya da başkalarının mutsuzluklarından beslenmeye bayılıyor. Benim rahatsızlığım belliydi ve bunu zaten kendim ilan ettim" demişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...