Yıldırım: Ne Aykut, ne Zico, ne Ersun...Şampiyon yaptım demesin

Yıldırım: Ne Aykut, ne Zico, ne Ersun...Şampiyon yaptım demesin

SPOR Haberleri

"Ne Aykut, ne Zico, ne Ersun...Şampiyon yaptım demesin. Bu isimler Türkiye'de hiçbir takımda başarılı olamadı. F.Bahçe'yi onlar şampiyon yapmadı"

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın öfkesi dinmiyor. Önceki gün Ersun Yanal hakkında, gazeteci Şansal Büyüka'ya çarpıcı açıklamalarda bulunan Yıldırım, dün de İsmail Kartal için düzenlenen imza töreninde bu bombardımana devam etti. İşte Aziz Yıldırım'ın sözleri: Diego transferi sırasında Ersun Yanal'ı aradım. "Diego'yu alırsak ne dersin?" dedim. "Araştırma yapayım döneyim" dedi. Arda ile konuştu, "Evet alabiliriz iyi olur" cevabını verdi. Bizim Arda'ya kızmaya, ne de sen karışma demeye hakkımız yoktur. İşim gücüm yok herkesi azarlamak için mi burdayım. Ahlaksızlık bu. Ağır konuşurum altından kalkamazsınız. Benim adımı bu şekilde anamazsınız. Bir şey söylemişsem arkasındayım. Dibine kadar. Sizler gibi değilim. Herkes doğru olanı yazsın biz de kabul edelim.

Başarısızlık benim ve yönetimindir
"İsmail Kartal camianın çocuğudur diye bir laf var. Hayır. Sayın İsmail Kartal F.Bahçe'de teknik direktörlüğü hak etmiş bir spor adamıdır. Bizim çocuğumuz şeklinde bakmıyorum olaya. İki üç gündür çalışma yaptık. Yönetim bir araya geldi iyice değerlendirdi. Sayın İsmail Kartal'la F.Bahçe'yi yürütmeye karar verdik. Camiamızın çocuğudur, bizdendir yok. Her şeyi açık açık net konuştuk. İnşalllah uzun süre burada hizmet edecektir. Artık F.Bahçe Futbol Takımı, İsmail Kartal'a emanattir. Allah utandırmasın. Başarı İsmail hocanındır. Başarısızlık benim ve yönetimindir." nbsp;

Çok ağır konuşurum

Ne Aykut Kocaman, ne Zico, ne Ersun Yanal; Türkiye'de hiçbir takımda başarılı olamamıştır. F.Bahçe'de olmuşlardır. Kimse üstüne alınmasın 'Ben şampiyon yaptım' demesin. Daum iki kez bizi şampiyon yaptı. O mu yaptı o şampiyonluğu? Mustafa Denizli, geç. Aykut Kocaman ile burada G.Saray'a şampiyonluğu kaybettik. Çok ağır şeyler konuşurum, o zaman iyi olmaz. Kurumsal yapı diye içimize atıyoruz. Başkaları gidip rakı masalarında yalan şeyler anlatıyor. Bundan sonra herkese cevap vereceğim." nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...