Uluslararası Motosiklet Fuarında Türk imzası

Uluslararası Motosiklet Fuarında Türk imzası

T-Otomobil Haberleri

1914 yılından beri İtalya, Milano’da düzenlenen Uluslararası Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı’na (EICMA) bu yıl yüzde yüz yerli ürünlerle çıkarma yapan GP Kompozit, Türk mühendislerin tasarladığı “Uçan Motosiklet” prototopini de ilk kez fuarda tanıttı.

ALİ ÇELİK

2023’ün ilk çeyreğinde satışa sunulması planlanan ve büyük ilgi gören tasarımı denemek ve bilgi almak isteyenler, standın önünde kuyruklar oluştururken, GP Kompozit’in uluslararası motosiklet sektörüne sunduğu yüzde yüz yerli üretim diğer ürünleri de fuarda ilgi odağı oldu. 2004 yılında İstanbul’da üretime başlayan ve %100 yerli üretim yaparak, öncelikle Tüm Türkiye’ye günümüzde ise dünyanın her noktasına ürünlerini ulaştıran GP Kompozit, “motosiklet dünyası”nın en başarılı markaları arasında gösterilirken, ön cam siperliği, deflektör, motor koruma demiri, çanta taşıyıcı, çamurluk gibi parçaların üretimini gerçekleştiriyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...