O lafı Caner değil ben söyledim!

- Güncelleme:
O lafı Caner değil ben söyledim!

GÜNDEM Haberleri

Eskişehirsporlu Veysel Sarı, Fenerbahçe maçında Caner Erkin'in kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili konuştu. Veysel, hakem Fırat Aydınus'un raporuna yazdığı kelimeyi Caner'in değil kendisinin söylediğini açıkladı.

Kırmızı kart tartışmalarındaki kilit isimlerden biri olan Veysel Sarı, dün gece Telegol'e yaptığı açıklamada, "Caner hava topunda kambura yattı, dirseği de karın boşluğuma geldi. Hakem faul vermedi ben de ona 'Bunu da mı vermeyeceksin lan' diye bağırdım. Koşarken arkama baktım, hakem Caner'e kırmızı göstermişti. Ne olduğunu anlamadım. Caner'in 'lan' kelimesi yüzünden atıldığını bilmiyordum. Maçtan sonra öğrenince Mert Günok'u arayıp ona anlattım, Caner'i istedim. Çok sinirliydi, bana küfür etti, konuşmak istemediğini söyledi. Bana göre 'lan' küfür değil" diye konuştu. nbsp;
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...