Ve Hulk'un yeni takımı belli oldu!

Ve Hulk'un yeni takımı belli oldu!

FUTBOL Haberleri

Portekiz Ligi ekiplerinden Porto'nun Brezilyalı yıldızı Hulk, Rusya Ligi ekiplerinden Zenit'e transfer oldu. Portekiz basını kulüplerin 50 milyon euro civarından bir rakama el sıkıştığını iddia etti.

Porto'nun Brezilyalı yıldızı Hulk yuvadan uçtu! Rusya Ligi ekiplerinden Zenit St Petersburg, Brezilyalı yıldızı renklerine bağladığını resmen açıkladı.
Kulüpten yapılan açıklamada yıldız futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilirken; Hulk'un Zenit'te 29 numaralı formayı giyeceği ifade edildi.
Rus ekibinden yapılan açıklamada Porto'ya ödenecek bonservis bedeline ilişkin bir detay verilmezken; Portekiz basını kulüplerin 50 milyon euro civarından bir rakama el sıkıştığını iddia etti.
Brezilyalı yıldız 2008 yılında transfer olduğu Porto'da 169 karşılaşmada forma giyerken; bu karşılaşmalarda 78 gol attı ve 60 asist yaptı. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...