Mahallemizden baz istasyonu kaldırılsın!

A -
A +

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na;
İstanbul Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi Cicozyolu Caddesi üzerinde doğalgaz ısıtmalı bir apartmanın çatısında konuşlandırılan kapısı olan baca görünümlü GSM operatörlerine ait baz istasyonunun kaldırılmasını istiyoruz.
Mahalle sakinlerinden biri olarak, ben de bu isteğimi, Başbakanlık BİMER'e  e-posta yoluyla 7 Eylül 2013 günü 748195 başvuru numarası ile ilettim. Başbakanlık BİMER tarafından müracaatımın gereğinin yapılması için 11 Eylül 2013 günü Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na iletildiğini öğrendim. Ancak 9 ayı aşkın bir süre geçmesine rağmen, mahallemizden baz istasyonu kaldırılmadı.  
Yargıtay'ın şehir merkezlerinde kurulu bulunan baz istasyonlarının kaldırılmasına yönelik kararı olmasına rağmen, mahallemizdeki baz istasyonu kaldırılmadığı için mahalle sakinleri olarak mağdur durumdayız.  
Mağduriyetimizin en kısa süre içerisinde ortadan kaldırılmasını istiyoruz.
           Mahalle sakinlerinden Halis Kahraman-İletişim: 505 581 70 00

Kırka halkının 25 yıllık derdine çare

Sinanpaşa minibüsleri çeyrek asır önce de Kırka yolcularını Sinanpaşa'da indirirdi. Çeyrek asır sonra yine aynını yapıyor. Yani sizin anlayacağınız bizim kasabada pardon (köyde) ulaşım alanında bir ilerleme yok kardeşim.
Maşallah Başbakanımız, deniz altından tren geçirdi, uzaya uydu fırlattı ama bizim belediye başkanları Afyonkarahisar'a bir minibüs seferi başlatamadılar.
Şu bizim Kırka-Sinanpaşa arası yolculuk derdimiz tam 25 yıldır çözülemedi. Bu gidişle galiba kimse de çözemeyecek. Diyorum ya tam 25 yıldır bir arpa boyu ilerleyememiş bizim köy.
Sakın ama sakın! Afyon'a gece saat 22:00 veya 23:00'te filan inmişsen... Hele ki yanında ailen ve çocuğun varsa... Bil ki Sinanpaşa minibüsleri seni ilçede indirecektir. Unutma! Şoförler asla 2 km ilerisindeki Kırka'ya kadar çıkmıyor.
          Rumuz: "Reklamcı"-İstanbul

Acil yardım lütfen

Ofisimde bir süper marka bir online internet kullanmaktayım ve 10.06.2014 tarihinde benim adıma tanımlı statik IP adresimi yeni bir aboneye tanımladıkları için o günden bugüne internet hizmetlerinden faydalanamadığım gibi konuyla ilgili her gün kendilerini defalarca aramama rağmen kesinlikle yardımcı olmuyorlar. Konu hakkında sesimi sizin aracılığınız ile duyurmak istedim. Not: Ofisimde kullanmış olduğum programlar IP adresime tanımlı olduğu için kullanamıyorum ve maddi anlamda çok büyük zarara uğradım.
          İlker Öztürk-0532 717 79 71

Bu kadının suçu ne?

Kaç gündür yazayım dedim. Yeni zamanım oldu. Gazetenizde Hayatım Roman'da 14.15/06/2014 tarihlerinde yayımlanan "Annelerin dikkatine sunuyorum" başlıklı yazıda adı geçen geline çok üzüldük. Böyle sorumsuz evlilik mi olur? Allah aşkına bu nasıl bir erkeklik? Hâlâ o kızcağızı düşünüyor, o kadıncağızı konuşuyoruz. O kadının suçu ne? Hepimizin çocuğu var. Böyle evliliği bilmeyen kişileri neden muhatap alıyorsunuz? Bir dedikodu için arkadaşını bırakmayacak ama hanımını bırakacak. Böyle dengesi bozuk kişilerin evliliğini mi örnek gösteriyorsunuz? Lütfen böylelerinin yazılarını yayımlamayın.
          Üzeyir Özkan-Balıkesir

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.