A. Demirspor içimi yakıyor!

A -
A +

Malum şampiyonlarımıza bir yenisi eklenir mi diye umutlanmıştık. Bu aday da Adana’nın Demirspor’u idi. Ama ne olduysa oldu takım dağıldı. Şimdi ise önüne gelene kaybediyor. Yazık!

 

Barış Alper Yılmaz’a özel ödül!

 

Attığı goller, her mevkide hemen hemen aynı başarılı performansı göstermesi tabii ki alkışlanıyor. Ama bu başka... Sen topun auta gittiğini hakeme açıkça söyle ve hakem tarafından elin sıkılarak tebrik edil... Bence şimdi bu genç yıldıza özel bir ödül verilmelidir.  

 

Mavi kart geç bile kaldı!

 

Malum üst düzey futbol makamları yeni bir uygulama tasarlıyor. Yani yere yatıp da “öldüm” diye bağırdıktan sonra ayağa kalkıp herkesten hızlı koşana mavi kart gösterilmesi... Daha sonra da bir sarı kart gelirse kırmızı ile dışarı... Bence geç bile kalındı.

 

İsmail’in İsmail’e ayıbı!

 

Başlık şaşırtmış olabilir. Hemen açalım... Fenerbahçe’nin teknik patronu İsmail Kartal Alanyaspor maçının 72. dakikasında takımın sigortası diyebileceğimiz sahadaki İsmail’i kenara alıp iki santrfora döndü. Bu bir intihar teşebbüsü idi. Acaba neden Dzeko çıkmadı ki? Eeee bir kere çıktı, neler neler yaptı... Teknik adam dik durur be!

 

TV 4 reklam kanalı mı?

 

Kimin olduğunu bilmiyorum ama söylenene göre TRT’nin imiş...  Eski, yeni Türk filmlerini veren bu kanala sık sık dönerim. Ama artık bıktım. Neden mi? Bir reklam süresi var ki sormayın... Yarım saat bile sürdüğü oluyor. O zaman kendinizi reklam kanalı diye tanıtın...

 

Aslan Semih!

 

Yok yok Galatasaraylı değil bu Semih... Beşiktaş’ın yeni keşfedilen silahı... En ciddi özelliği de çok net şut vuruşları. Kaleciler için en zor toplardır bunlar... Bizim gazetede geçtiğimiz pazar günü kısa bir açıklaması yer aldı. Şöyle demiş, “Ben geleceğimi falan düşünmüyorum. Tek hedefim Beşiktaş’ta uzun yıllar başarılı olabilmek.” Alnından öperim Semih! 

 

Portekizlinin yeni başarısı!

 

Beşiktaş’ın malum yeni hocası var ya sahaya yine tuhaf bir takım sürdü. Sonra da yaptığı değişikler ile de bir çuval inciri mahvetti. Dua etsin ki takımında Necip gibi bir vefakâr var. Tabii ki kaleci Mert’i de unutmamak lazım. Nedir o Gedson’un hâli? Pardon unutmadan, ünlü yenilerden memnun musunuz acaba?    

 

Bunun analizi yapılmalı!

 

Fenerbahçe acaba neden kendi sahasında, hem de 50 bin seyirci önünde çok rahat gol yiyor. Şimdi aklımdaki rakamlar şunlar; Trabzonspor’dan 3, Alanyaspor’dan 2... Tabii ki daha başkaları da var. Yoksa öne git topluca, sonrası meçhul taktiği mi bu? 

 

Anadolu Efes hocasını bulunca...

 

Yine bu sütunlarda yazmıştım. Demiştim ki, Anadolu Efes acele yeni bir hoca bulmalıdır. İşte bulunca ne olduğu da ortaya çıkıyor. Tuncay kardeşim işini bilir, bilir de bu defa sanki biraz geç kalmış idi...   

 

TRT Müzik rötarı!.

 

Merhum büyük üstat Selahattin Pınar vefatının yıldönümünde anılmamış idi. Ben de eleştirmiştim. Aaa bir de baktım 11 Şubat akşamı TRT Müzik, Selahattin Pınar eserleri programı sunuyor. Neyse rötarlı falan yine de teşekkürler!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.