Muhteşem perşembe zaferler

A -
A +

Evet gerçekten de muhteşemdi Fenerbahçe’nn söz konusu akşamı kazandığı zaferler... Deplasmanda bizim spor basının şişire şişire bitiremediği Belçika futbolunun son numarası 3-0 ile yerle bir edildi. Bu sonuç bir sonrak tura çıkmış olmak demek idi... Basketbolda ise Madrid’de ev sahibi takımı hem de farklı yenerek bu sporun Avrupa’yı sarsan takımını öpmek gerekir. Bence bu perşembe kulüpte kutlanmalı idi...

Vay Tahsin Ağabey vay!

Fenerbahçe’nin 103 golle şampiyon sezon başkanı idi Tahsin Ağabey... Ben ağabey diyorum, çünkü başkan olmadan o bürosunda bir buluşmamız vardı ki sormayın... Sınıf arkadaşım ve ağabeyin mühendislerinden Arap Asaf ben götürmüş idi yanına... O günlerde Tahsin Ağabey Fenerbahçe’ye sadece semt olarak bilirdi. Neyse fazla uzatmayayım, Şifo Mehmet’ neden aldırmadı acaba? Nurlar içinde yat sevgili ağabey.

O ne biçim heykel?

Eda Erdem Dündar’ın heykelinin açılış töreni izledim. Bu voleybolcumuz hem kulübüne hem de ülke voleyboluna çok ciddi katkılarda bulunmuş bir kaptandır. Önce hakkını teslim edelim. Sonra mı? O heykeli kim yaptıysa onu bir kenara çekip falsosunu anlatmalı, hatta göstermelidir. Bizim evde o sırada iki kadın vardı. Eşim ve kardeşim. İkisi de öfkelendi. Neden diye sorduğumda da o heykeldeki ayıbı gösterdiler.

Hakeme dikiz!

Vallahi ismini bile yazmak istemiyorum. Sen Oosterwolde’ye rakibine tabanla bastığı pozisyonda bırak kartı faul bile verme, sonra Pendikliyi iki kart sonucu kırmızı ile sahadan at. Ama gözün çok maharetli imiş, faulün ceza alanı içinde olduğunu gördün, VAR’ı bile solladın. Ve de Mert Hakan’ın malum sözlerin yutup gittin. Bakalım hangi maçı verecekler sana...

Montella o nasıl görüş?

Bizim gazetenin cuma günkü sayısında bir manşet vardı. Millî takım teknik patronu Montella, Beşiktaşlı Semih’in santrfor oynatılması gerektiğini söylediğini içeriyor idi. Yapma be hoca! O genç sol kenarda oynarken o müthiş performansı göstermiş idi. Ortaya doğru itildiğinde ne yaptı? Bir araştır, bir incele bakalım.

Cemal Madanoğlu ne demiş idi!

Yukarıda isim yazılı eski paşa rahmetli babamın Şifa semtinde futbol arkadaşı idi. Bir gün Efes Sineması’nın müdür odasında oturuyor idiler. Madanoğlu babamın bir sorusu üzerine şunu söylemiş idi: Suat be, 27 Mayıs’ın ertesi sabahı ne halt edeceğimiz bilmiyorduk vallahi…

İşte size Santos!

Spor servsindeki arkadaşlara teşekkürler... Dünkü spor sayfasında öyle güzel bir Santos anlatmışlar ki sormayın... Bence Beşiktaş yönetiminde kim varsa bu gazeteyi bulup okumalıdır. Böylece yanlışlarını görürler belki... Ne demiştim ne yazmıştım; Bana söyler misiniz benim ülkemde hangi Portekzli başarılı olmuştur. Bu özellikler çok önemlidir. Bilesiniz haaaa.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.