Tarihî rekabet budur işte!

A -
A +

Değerli okurlar Fenerbahçe’nin kupadan elenişi sonrası bilindiği gibi Galatasaray da kupa dışı kaldı. Bendeniz de malum üzere Kadıköy Çarşı’da turlarken ne kadar futbol meraklısı, taraflı tarafsız hepsi gülüp yukarıdaki başlığı söylediler. Haksız da değiller idi, her iki takımın da hocası komik takımları sahaya sürerek bu feci sonu hazırladılar...

Fenerbahçe zarar da etti!

Kuşkusuz kupadaki dramdan sonra ligde, hem de deplasmanda, maç kazanmak ciddi kârlı bir iştir. Ama bu arada İsmail’in takımı zarara da uğradı. Nasıl mı? Takımın bel kemiği sayılan ön liberoda çok iyi işler yapan İsmail Yüksek kart cezalısı oldu. Şimdi oraya yeni biri gelecek. Bakalım gideni aratır mı? Bence aratır!

Futbolumuza hayırlı olsun!

Yayıncı kuruluş şu anki yatırımın 2,5 katını sunarak TFF’den 3 yıllık yeni bir görev kaptı. Görev diyorum, çünkü verilen hizmet kayda değerdir. Ancak bir de uyarım olacak... Maçı anlatan bazı feryat edenler değiştirilmelidir. Hatta hatta amigo gibi sunanlar da bir kenara konmalıdır. Çünkü o kadar parayı veren borazancılık yapamaz. 

İnfantino biraz daha düşünmeli! 

Hanı şu mavi kart meselesi var ya hah işte ona FİFA Başkanı karşı çıkmış. Ne yani aldatmaca, yutturmaca devam mı etmeli Sayın Başkan? Bıktık artık yahu... Sen nasıl bir önlem düşünüyorsun çok merak ettim doğrusu...  

Beşiktaş hücumda kan ağlıyor...

Bu da bizim gazetenin haberlerinden biri idi. Kara Kartal hücumda en fakir dönemini yaşıyormuş. Yani Rashica, Cenk, Semih, Aboubakar falan formayı boşuna ıslatıyorlar. Ve tarihe geçiyorlar imiş... Eeee Portekizli hoca için methiyeler döşenenler cevap versin bakalım bu duruma... 

Okan Hoca nereye koşuyor?

Yok yok cevap hazır imiş... Okan Buruk hoca şu anda takımı ile Avrupa’nın en yüksek puan oranını tutturmuş. Daha da çok maç var. Belki de şu anki ikincilik durumundan ilk sıraya çıkacak. Bir de şu Zaha ile Tete hakiki anlamda oyuncu çıksalardı. 

Trabzonspor’da kimler oynuyor yahu!

Tabii ki başlığı açalım önce... Bordo mavili takımın son lig maçında öyle bir ikinci gol yedi ki benzerine ben hiç rastlamadım. Nerede ise 70 yıldan fazla maç izliyorum. Dünya ve Avrupa kupaları ve sayısız ikili maç... Kaleci sana top verecek ve sen sanki sokakta yürüyormuş gibi devam ediyorsun… Ben bugün teknik adam olsam o futbolcuya değil yedeklik için formayı bile vermem. 

Fenerbahçe’de 6 stoper!

Bizim gazetenin salı günkü sayısındaki spor sayfalarından birinde Fenerbahçe’nin şu anki kadrosunda 6 stoper bulunduğu manşeti vardı. Vallahi önce inanmadım ama sonra haberi okuyunca ne yazık ki gerçek olduğunu gördüm. Şimdi geldim o noktaya... Ne mi? Şayet benzeri dünyanın herhangi bir takımında varsa özür dileyeceğim. 

Kadıköy Masalı!

Yine bir TV kanalında Kadıköy ile ilgili anlatıcı, yorumcu vardı. Belli ki ya öteden beriden duymuşlar ya da öylesine konuşuyorlar. Ben bu ekranın yöneticilerine derim ki, o müstesna semti iyi bilen birini çıkarıp konuşturun be!

Halil Umut Meler mi? 

Malum FİFA kokartlı hakemimize edilmedik laf kalmamıştı son lig maçından sonra... Ve bu hakemimiz çok ama çok çirkin bir saldırıya da uğramış idi. Neyse, sahalara döndü. Derbide düdük çaldı. Ama maç sonrası eleştiriler aldı. Eh UEFA da tuttu Milan-Slavia Prag maçını verdi. Ya UEFA kafayı yemiş ya da bizdeki futbol uzmanları...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yasar usta 8 Mart 2024 00:07

Kemal abi bu akşamki maçı seyredip çağların sakatlandigini görünce 6 stoper fazla demezsin herhalde

7 Mart 2024 10:13

Süper yorum hocam

Serdar 7 Mart 2024 08:59

Galasaray-Beşiktal maçındaki gibi yönetsin de bak o FİFA kokartını nabıyor UEFA !