Fiks menüye devam

A -
A +

Adaya çıkarma yaparcasına daha yerli bir kadroyla çıktı Fenerbahçe sahaya. Tam beş Türk oyuncu ilk on birdeydi. Sadece yerli değil aynı zamanda gençti Fenerbahçe; zira 23-24 yaşlarındaki oyunculara “Abi” diyen 17’lik Arda 10 numaralı formasıyla sahadaydı. Tabii görüntü güzel de, “Sonuç nasıl olacak” diye de merak ediyor insan. Altay, Szalai ve Pedro’nun Karagümrük performansları Crespo’nun yokluğu, Ardalı, Rossili hücum organizasyonları… Gibi deli sorular…

Sağ gösterdi sol vurdu

Ama daha ilk düdükle hepsi uçtu gitti. “Pedro indirdi, Arda plaseledi” derken neredeyse ilk dakika dolmadan golü buluyordu Fenerbahçe. Savunmada Szalai kusursuz oynuyor, İsmail, Crespo’yu aratmıyor, Ferdi’yle mükemmel bir uyum yakalayan Arda rakibin başını döndüren belini kıran çalımlar atıyor. Rakibin sol tarafı felç olmuşken, Fenerbahçe, golü, Alioski’nin soldan çevirdiği topta Pedro’nun klas dokunuşuyla buluyor. Nasıl da keyifliyiz. AEK çıkmakta zorlanıyor, nadir geliştirdiği ataklar kusuruz işleyen ofsayt taktiğinde eriyor. Ama biz de farkı açamıyoruz.

Fişi yine Batsman çekti

Derken, Altay, Karagümrük maçını hatırlıyor ve saçma bir penaltıya sebep oluyor. Atarı olmayan AEK bir anda skoru eşitliyor. Neyse ki, dümende Jorge Jesus var. Kurt hocanın yaptığı değişikliklerle ipleri yeniden ele alıyoruz. Son dakika golcüsü Batshuayi bu sefer penaltı golüyle skoru lehimize çeviriyor. Valencia, Dinamo Kiev maçındaki gibi penaltı kaçırsa da bu sefer üzülmüyoruz. Gruptaki dördüncü maçımızı da iki gol atarak kazanıyoruz ve liderlik koltuğunu koruyoruz.

 

MAÇIN ADAMI: Joao Pedro

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.