Kerem sahibi!

Sesli Dinle
A -
A +

Üç maçını da kaybeden Gaziantep’in, Galatasaray’a zorluk çıkarmasını kimse beklemiyordu 90 dakika öncesinde. Hatta 2. dakikada Tete ile iki Kerem’in organizasyonuyla top ağlara gidince taraflı tarafsız herkeste “Fark mı geliyor?” düşüncesi hâkim oldu. VAR’ın ofsaytı yakalaması Gaziantep’i 3 dakika kadar mutlu etti ama aynı üçlü, benzer organizasyonla bu defa golü yapıverdi. Ön alan baskısı ve kanat ortalarıyla maça hızlı giren Galatasaray, nedense 1-0’dan sonra el frenini çekti.  

Zaha gelince ne olacak?

Dörtlüye dönüş her şeyden eZaaflarla dolu bir takım hüviyetindeki Gaziantep ise herhangi bir baskı görmeyince ciddi tehlikeler oluşturdu. Savunmanın solunda kanat forvet Mustafa Eskihellaç’ı kullanmak zorunda kalan ev sahibi, hücumu sadece sağ kanattan yaptı ama onda da Muslera duvarını aşamadı. Tete kanat organizasyonlarında çok etkili olacağını gösterse de Kerem Aktürkoğlu dün gecenin tartışmasız yıldızıydı. Zaha hazır hâle gelince Okan Buruk’un ne yapacağı, gelecek haftaların çokça konuşulacak konusu olacaktır.  

İcardi’ye yakışmadı!

İlk 45 dakikalık bölümde neredeyse topa dokunmayan İcardi’nin, Kerem’in “al da at” pasını geri çevirmesini beklemediğim gibi, penaltı almak için kendini acı içinde yere atmasını da beklemiyordum. Arjantinli yıldızın rakibine faul yaptığı pozisyonda lehine penaltı çalan Ali Şansalan’ın ilk dört haftadaki en kötü hakem performansına imza attığını söylemek lazım. Eğer, Galatasaray ilk dakikalardaki etkili oyununu genele yayabilse ya da Kerem’e diğer oyuncular da ayak uydurabilseydi skor tabelasında rakam çok daha büyük olurdu.

 

MAÇIN ADAMI: Kerem Aktürkoğlu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.