Medya - Medya
19 Aralık 2023 - 14:42

O Ses Türkiye 2024 Yılbaşı Özel kadrosu belli oldu! Jüri koltuğunda sürpriz isim…

2024 yılına geri sayım sürerken, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde sahne alacak isimler belli oldu. Yeni yılda klasik haline gelen programın jüri koltuğuna oturacak ünlüler de açıklandı.
Medya - Medya
15 Aralık 2023 - 21:07

Masterchef dış çekim nerede, Bursa’da nerede çekildi? 15 Aralık bu akşamki bölüm Masterchef nerede çekiliyor?

Masterchef’in çekimi nerede yapıldı, Bursa’nın neresinde çekildi? | Bu akşam Masterchef’in yeni bölümünde ödül oyunu bir ormanlık arazide yapılan çekimle ekranlara gelmektedir. İzleyiciler Masterchef bugünkü bölümü nerede çekildi merak ediyor. Peki, Masterchef bu akşamki yeni bölüm nerede çekildi, Bursa’da nerede çekiliyor? İşte detaylar…
Medya - Medya
14 Aralık 2023 - 09:21

Kuş Uçuşu 2 dizisinin galası yapıldı

Netflix’in sevilen dizisi Kuş Uçuşu bugün izleyiciyle buluşuyor. Merakla beklenen yapımın dün akşam galası yapıldı.
Medya - Medya
13 Aralık 2023 - 22:06

Kuruluş Osman Nilüfer Hatun'u (Holofira) Ecem Sena Bayır kimdir? Aslen nereli? Kaç Yaşında?

Kuruluş Osman'ın yeni yüzü olan Nilüfer Hatun yani Ecem Sena Bayır, trendlere yerleşen isim oldu. Performansıyla merak konusu olan genç oyuncu hakkında her şey haberimizin detayında! Peki Kuruluş Osman Nilüfer Hatun'u (Holofira) Ecem Sena Bayır kimdir? Aslen nereli? Kaç Yaşında?
Medya - Medya
13 Aralık 2023 - 21:41

Kuruluş Osman'ın Bayırdır Bey'i Deniz Hamzaoğlu kimdir? Deniz Hamzaoğlu kimin oğlu?

Kuruluş Osman dizisiyle ekranlara gelen Bayırdır Bey karakterini oynayan Deniz Hamzaoğlu'nun hayatı merak edildi. Deniz Hamzaoğlu, Türk Sinemasına damga vuran o simin oğlu çıktı. Peki, Kuruluş Osman'ın Bayırdır Bey'i Deniz Hamzaoğlu kimdir?
Medya - Medya
13 Aralık 2023 - 14:06

RADEV Artı Ödülleri töreninde TGRT FM’e ve TGRT Haber’e Ödül

Radyo Evi Derneğinin 12’ncisini düzenlediği RADEV Artı Ödülleri Töreni'nde Dünya Dönerken programı ile TGRT FM Müdürü Ataullah Arvas "Yılın Pozitif Radyo Programı Ödülü"ne layık görülürken, "Yılın Kanalı Ödülü" de TGRT Haber’e verildi.
Medya - Medya
13 Aralık 2023 - 10:08

Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan’lı Gaddar dizisi ilk fragmanıyla ses getirdi

Merakla beklenen Gaddar dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan’ın başrolünde yer alacağı dizi daha ekrana çıkmadan beğeni topladı.
Medya - Medya
12 Aralık 2023 - 17:39

Arka Sokaklar dizisinde Polat çiftine gönderme! Ekrana tükürme sahnesi dikkat çekti

Kanal D’nin reytinglerde üst sıralarda yer alan dizisi Arka Sokaklar’da kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan-Engin Polat çiftine gönderme yapıldı. O sahne Instagram ve X gibi platformlarda paylaşılma rekoru kırdı.
Medya - Medya
12 Aralık 2023 - 13:32

MasterChef’te torpil mi var? Elenen yarışmacı Cemre’den şaşırtan cevap

MasterChef’in Pazar akşamı yayınlanan bölümünde yarışmaya Cemre Uyanık veda etti. Cemre’nin Dilara’dan çok az bir puan farkla elenmesi akıllara ‘Torpil mi var?’ sorularını getirirken, başarılı isim konuyla ilgili iddialara sosyal medya üzerinden cevap verdi.
Medya - Medya
11 Aralık 2023 - 15:07

2023'te Google'da en çok aranan isimler belli oldu! Dilan Polat’ı sollayarak zirvenin sahibi olan kişi…

Her yıl düzenli olarak yapılan Google arama paylaşımları belli oldu. Google 2023 yılının en çok aranan isimlerini paylaştı. Son dönemde sık sık gündeme gelen Dilan Polat listede kendini ikinci sıraya attı. Birinci ise herkesi şaşırttı. Dilan Polat’ı fark atarak geçti. İşte 2023 yılının en çok aranan ismi…
Medya - Medya
10 Aralık 2023 - 09:24

Optik illüzyon zeka testi: Bankta oturup kitap okuyan iki kız arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 10 saniyede buluyor

Zeka oyunları, hem görsel hem de bilişsel işlevlerin artmasına yardımcı olur. Peki bankta oturup kitap okuyan iki kız arasındaki 3 farkı 10 saniyede bulabilir misin? İşte IQ'su yüksek olanların bulabileceği bir test daha.
Medya - Medya
07 Aralık 2023 - 17:04

Dijital yayın platformu BluTV dünya devine satıldı

Hollywood’un büyük film yapım ve televizyon yayın şirketlerinden olan Warner Bros.Discovery, BluTV’nin tamamını satın aldı.
Medya - Medya
07 Aralık 2023 - 10:05

Gönül Dağı’nın sevilen oyuncusu Ömer dizisine transfer oldu! Seyirci çok sevinecek

Usta oyuncu Ali Düşenkalkar, uzun süredir rol aldığı Gönül Dağı dizisinden geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı. Senaryodaki hikayesi bittiği için veda eden oyuncu, Ömer dizisinin kadrosuna katıldı.
Medya - Medya
07 Aralık 2023 - 09:30

Ünlü yönetmenden Sandık Kokusu için şoke eden çıkış: Adı da senaryosu da aynı

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ’ın rol aldığı Sandık Kokusu, dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciden beğeni toplayan dizi hakkında ünlü yönetmen Cemal Şan, şaşırtan bir iddiada bulundu.
Medya - Medya
06 Aralık 2023 - 09:51

Bu görsel optik illüzyon testi kafanızı yakacak! Salıncakta sallanan iki çocuk arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'lu olanlar bulabiliyor

Son dönemde optik illüzyon testleri sıklıkla karşımıza çıkmakta. Meraklandıran ve zeka sınırlarını zorlayan optik illüzyon testlerine bir yenisi daha eklendi. Salıncakta mutlulukla sallanan iki çocuk arasındaki 3 farkı çok zekiler bulabiliyor. Kendinize güveniyorsan teste başla!
Medya - Medya
30 Kasım 2023 - 13:52

Merakla bekleniyordu… Oyuncu Erkan Petekkaya başrol olacağı dizi için resti çekti

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, Star TV’de yayınlanacak ve başrol olacağı Saplantı dizisinden ayrıldı. Petekkaya’nın senaryo ve hazırlık süreci ertelenince bu kararı aldığı öğrenildi.
Medya - Medya
29 Kasım 2023 - 17:02

Kızılcık Şerbeti'ne bomba isim! Süperstar Ajda Pekkan konuk oluyor

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde sürprizler bitmiyor. Farah Zeynep Abdullah'ın diziye dahil olmasından sonra yeni bir isim daha konuk oluyor. Dizinin 45. bölümünde Süperstar Ajda Pekkan izleyicinin karşısına çıkacak.
Medya - Medya
28 Kasım 2023 - 14:47

Karar izleyiciyi şaşırttı: 3 bölüm yayınlanan ‘Bir Derdim Var’ dizisi final yapıyor

Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ı buluşturan ve büyük umutlarla başlayan ‘Bir Derdim Var’ final yapıyor. Henüz 3 bölüm yayınlanan dizinin 6. bölümde ekran macerasını noktalayacağı ortaya çıktı.
Medya - Medya
27 Kasım 2023 - 19:15

27 Kasım Pazartesi TV yayın akışı! Pazartesi günü hangi diziler var 2023, TV’de ne var?

27 Kasım Pazartesi TV’de ne var, hangi dizi var? | Bugünkü 27 Kasım Pazartesi TV yayın akışı televizyon kanalları tarafından açıklandı. 27 Kasım TRT 1, Kanal D, Star TV, Show TV, ATV, TV8 yayın akışı belli oldu. Peki TV kanallarında bu akşam ne var, hangi diziler var? Dizi severler Pazartesi günü hangi diziler var araştırıyor. TRT 1, Kanal D, Star TV, Show TV, ATV ve TV 8 kanalında Pazartesi günü hangi diziler ve programlar var? İşte, Pazartesi günü TV’de yayınlanan diziler ve programlar…
Medya - Medya
25 Kasım 2023 - 17:35

Arka Sokaklar’a sürpriz oyuncu: Komiser ‘Seval Aslan’ geliyor

Bu yıl 18. sezonuyla izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar’ın kadrosuna oyuncu Burcu Kara dahil oldu. Kara, uzun soluklu polisiye dizide komiser Seval Aslan karakterini üstlenecek.
Medya - Medya
25 Kasım 2023 - 09:35

Farah Zeynep Abdullah ‘Dilruba’ karakteriyle Kızılcık Şerbeti kadrosuna katıldı

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm fragmanındaki oyuncu izleyicileri şaşırttı. Reyting sıralamasında üst sıralarda yer alan dizinin kadrona Farah Zeynep Abdullah’ın dahil olduğu ortaya çıktı.
Başa Dön Sona Git