Gündem - Gündem
04 Ekim 2023 - 07:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cumhuriyet tarihinde bir ilk

Cumhurbaşkanı  Erdoğan, cumhuriyetin 100’üncü yılında 100 bin gençle bir araya gelecek.
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 07:13

Ayşenur Arslan’ın vukuatları saymakla bitmiyor

İçişleri önünde kendini patlatan canlı bomba için “Hiçbir şey yapamadan ölünmez” diyen sunucu Ayşenur Arslan’a, ‘terör propagandası’ ve ‘suçluyu övmek’ten soruşturma açıldı.
Gündem - Gündem
04 Ekim 2023 - 07:07

Ankara saldırısının arka planı

PKK terör örgütünün son Ankara saldırısında farklı strateji ile hareket ettiği görüldü.
Gündem - Gündem
04 Ekim 2023 - 06:59

Terör eylemlerinde 'kullan-at' taktiği

Şanlıurfa merkezli 18 ilde uyuyan hücreler çökertildi. Kandil, eylem için ‘kullanıp atılacak’ kişileri tercih etmiş.Terör örgütünün hedefinde yerel seçimler var. PKK’nın, sözde istihbarat yapılanması SEL’i, metropoller için harekete geçirdiği belirtiliyor.
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 06:43

Ankara'daki saldırıyı gerçekleştiren diğer teröristin kimliği belli oldu

İçişleri Bakanlığı, Ankara'da bakanlık binasına saldıran teröristlerden ikincisinin kimliğinin de tespit edildiğini açıkladı.
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 04:10

Son dakika! Sancaktepe'de kaybolan kardeşlerden acı haber

Sancaktepe'de önceki gün kaybolan 3 kardeşten acı haber geldi. Kardeşlerin cesetleri evin yakınında bulunan bir inşaatın yağmur suyu dolu temelinde bulundu.
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 00:10

Sancaktepe'de kaybolan 7,9 ve 11 yaşındaki kardeşlerden haber alınamıyor

İstanbul Sancaktepe'de sokakta oyun oynarken kayıplara karışan 7, 9 ve 11 yaşlarındaki 3 erkek kardeşten 30 saati aşkın süredir haber alınamıyor. Ekipler ve mahalleli seferber olurken, kardeşlerin güvenlik kamera tarafından kaydedilen son görüntüleri de ortaya çıktı.
 - Hak ve özgürlük ihlali!
03 Ekim 2023 - 23:42

Bakan Göktaş'tan Fransa'nın 'başörtüsü yasağı'na sert tepki: Kabul edilemez, hak ve özgürlük ihlali

Olimpiyat oyunlarında oyuncuların başörtüsü kullanmalarını yasaklayan Fransa'ya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan sert tepki geldi. Olimpiyat ruhuna gölge düşüren kararın kabul edilemez olduğunu söyleyen Bakan Göktaş, "Kadınlara yönelik hak ve özgürlük ihlali" ifadelerini kullandı.
GÜNDEM - GÜNDEM
03 Ekim 2023 - 23:02

Hisse anlaşmazlığında kan aktı! Keşfe gelen bilirkişi heyeti çatışmanın ortasında kaldı

Fatih’te bir dükkanın satışı konusunda anlaşmazlık yaşayan iki grup arasında çatışma çıktı. Keşif için gelen bilirkişi heyeti ise çatışmasının ortasında kaldı. Silahların konuştuğu kavgada 1’i ağır 3 kişi yaralanırken, olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
 - Artvin ve Rize sele teslim
03 Ekim 2023 - 22:55

Şiddetli yağış sonrası iki ilimiz sele teslim: Dereler taştı, yollar ulaşıma kapandı

Meteoroloji'nin turuncu kod ile uyardığı Rize ve Artvin'de beklenen kuvvetli sağanak etkisini hissettirdi. Birçok ilçede dereler taşarken, heyelan nedeniyle karayolları ulaşıma kapandı. Ekipler teyakkuz haline geçerken, sağanağın yarın da etkisini sürdürmesi bekleniyor.
GÜNDEM - GÜNDEM
03 Ekim 2023 - 22:32

Mersin'de kontrolden çıkan tır dehşet saçtı! Mağazaya daldı, 7 kişi yaralandı

Mersin'in Silifke ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan tır yol kenarındaki bir mağazaya dalınca ortalık savaş alanına döndü. Kazada araç sürücüsüyle birlikte 7 kişi yaralandı.
GÜNDEM - GÜNDEM
03 Ekim 2023 - 21:56

Başkentte aile faciası! 25 yaşındaki kız annesini öldürüp intihar etti

Ankara’da 25 yaşındaki kız, annesini bıçakla öldürdükten sonra ardında bir not bırakarak intihar etti. Korkunç olaya ilişkin annenin, kızının erkek arkadaşı ile görüşmesine izin vermediği ve kızının uyuşturucu kullandığı iddia edildi.
 - Yerli ve milli silahlarla 'inlerinde vuruyoruz'
03 Ekim 2023 - 21:17

Son dakika: Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 16 hedef imha edildi

Son dakika... Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında 16 hedefin vurulduğunu açıkladı. MSB, Metina, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos'da
GÜNDEM - GÜNDEM
03 Ekim 2023 - 20:43

Sağanak İstanbul barajlarına yaradı! İSKİ verileriyle güncel doluluk oranları

İstanbul'da 5 gün boyunca süren kuvvetli sağanak barajlarda su seviyesini artırdı. Barajlar 17 milyon 700 bin metreküp su alırken, bir baraj ise doluluk oranını yüzde 8.82 oranında artırdı. İşte İSKİ verilerine göre İstanbul barajlarında son durum...
GÜNDEM - GÜNDEM
03 Ekim 2023 - 20:20

İzmir'in su sorununa ilginç çözüm.. Yağmur hasadı yapılacak

Sık sık su kesintileri ile gündeme gelen İzmir'de su sorunu için farklı bir yönteme başvuruldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kuraklıkla mücadele için Sünger Kent İzmir projesini hayata geçirdi. Bu proje kapsamında 5 bin bina için 5 bin ücretsiz yağmur suyu deposunun dağıtılıyor. Bu yöntemle elde edilen yağmur sularının hasadı yapılacak ve bu sular yeşil alanlarda kullanılacak....
GÜNDEM - GÜNDEM
03 Ekim 2023 - 20:11

Sel iki mahalleyi vurdu, 5 okul 6 Ekim'e kadar tatil edildi

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde bulunan iki mahalle, kuvvetli sağanak sonrası sele teslim oldu. Selden 5 okul etkilenirken, kaymakamlıktan yapılan açıklamada bu okulların 6 Ekim'e kadar tatil edildiği duyuruldu.
GÜNDEM - GÜNDEM
03 Ekim 2023 - 19:24

Akıllara durgunluk veren olay! 14 yaşındaki çocuk, koruyucu ailesini balkona kilitleyip evden kaçtı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 6 şubat depremlerinin ardından Antalya'ya yerleşen 14 yaşındaki kız koruyucu ailesini balkona kilitleyerek evden kaçtı. Haber alınamayan çocuk için endişelenen koruyucu aile "Bugün biz balkondayken kapıyı kilitleyip yeniden kaçtı. Artık bizim dayanacak gücümüz kalmadı. Başına kötü bir şey gelmeden bulunmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
 - "Bedelini ağır ödediler"
03 Ekim 2023 - 18:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kahraman polis Alim Reis ile görüştü: Bedelini ağır ödediler

Ankara'daki hain bombalı terör saldırısında yaralanan polis memurlarını hastanede ziyaret eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikya, yaralı polis Alim Reis Demirel'i Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüştürdü. Erdoğan, "Bedelini ağır ödediler. İnşallah ağır ödemeye de devam edecekler" dedi.
GÜNDEM - GÜNDEM
03 Ekim 2023 - 18:10

Bursa'da kahvehanede silahlı saldırı! 2 el ateş ettiği adam öldü

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kahvehaneye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kahvehanede otururken kurşunların hedefi olan kişi hayatını kaybetti.
GÜNDEM - GÜNDEM
03 Ekim 2023 - 17:41

Kahvehanede korkunç saldırı: 1 ölü

Bursa'da kahvehanede otururken tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti. Polis, saldırıyı gerçekleştiren şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
GÜNDEM - GÜNDEM
03 Ekim 2023 - 17:29

Kardeş kavgasında kan aktı: 1 yaralı

Ankara’da iki kardeşin kavgasında kan aktı. Bilinmeyen bir nedenle kavga eden kardeşlerden biri diğerini bacağından silahla vurarak yaraladı.
Başa Dön